top of page

WINNERS

Anker 1
Casablanca.JPG
MONOLOOG CASABLANCA
2OO8.  Laureaat Nationale Monologen-schrijfwedstrijd met de monoloog 'Casablanca', uitgeschreven door het Koninklijk Verbond van Vlaamse Toneelverenigingen.

               

pETER 2.JPG

 CULTUURPERSOON

 STAD GEEL

2009. Door de stad Geel verkozen tot Laureaat Cultuurpersoon 2009.

 

Speeddate 1.JPG

SPEEDDATE

6 juli 2014. Eerste Prijs van de Jury en Publieksprijs op het Cité Terrasteaterfestival te Reusel (NL) met de eenakter 'Speed date'. Ten tonele gebracht door George Michielsens en Veronique Nicasi van toneelvereniging KDS uit Mol.

 

                

Bompa vliegt 1.JPG

BOMPA VLIEGT

3 Juli 2016. Publieksprijs op het Cité Terrastheaterfestival te Reusel (NL) met de eenakter 'Bompa vliegt'. Ten tonele gebracht door George Michielsens en Veronique Nicasi van toneelvereniging KDS uit Mol.

 

Orgaandonatie.JPG

ORGAANDONATIE

2016. Zaterdag 8 oktober. Marie Fierens van KDS Mol wint met de monoloog 'orgaandonatie' de Publieksprijs en Wisselbeker (Prijs van de vakjury) op het Monologenfestival georganiseerd door Téjater Frappant te Antwerpen.

 

Ontstemd.JPG

 ONTSTEMD

2017. Dit project over geothermie ontving in  2017 van de "Koninklijke Vlaamse Academie voor Wetenschap en Kunst" de Jaarprijs Wetenschapscommunicatie. Deze prijs wordt gegeven aan vijftien Belgische wetenschappers of teams die er vorig jaar het best in slaagden om hun onderzoek naar het brede publiek te brengen.

 

                 

RENE EN VIVIANE

2017. De kortfilm 'René en Viviane' wordt uit de talrijke inzendingen samen met 24 andere nationale en internationale kortfilms geselecteerd en vertoond op het vermaarde internationale kortfilmfestival  'Leuven kort' te Leuven.

Vanaf schooljaar 2021-2022 biedt uitgeverij Pelckmans de kortfilm 'René en Viviane' aan in hun leerboeken en op hun eigen Pelckmans platform 'Portaal' als didactisch materiaal voor leerlingen van het derde middelbaar TSO-KSO.

 

                 

René_en_Viviane.JPG
Mol_in_Scène_II.JPG

MOL IN SCENE 2

2018. Het massaspektakel 'Mol in Scène II' wint de Molse Cultuurprijs 2018. 

 

               

de pillenkast.JPG

DE PILLENKAST

2018. Theatergezelschap 'Foelz' uit Geel (Kempen) wint met 'De Pillenkast' de Cultuurprijs 2018 voor Amateurkunsten van de stad Geel.

 

                 

BIJ DE GYNAECOLOOG

2019. Winnaar, prijs van de jury, op het Cité Terrastheaterfestival in Reusel (Nl) op 07/07/2019 met de eenakter 'Bij de gynaecoloog' gebracht door George Michielsens en Veronique Nicasi van Toneelgezelschap KDS te Mol.

 

  • Black Facebook Icon
bottom of page