WINNERS

 
MONOLOOG CASABLANCA
2OO8.  Laureaat Nationale Monologen-schrijfwedstrijd met de monoloog 'Casablanca', uitgeschreven door het Koninklijk Verbond van Vlaamse Toneelverenigingen.

               

 CULTUURPERSOON

 STAD GEEL

2009. Door de stad Geel verkozen tot Laureaat Cultuurpersoon 2009.

 

SPEEDDATE

6 juli 2014. Eerste Prijs van de Jury en Publieksprijs op het Cité Terrasteaterfestival te Reusel (NL) met de eenakter 'Speed date'. Ten tonele gebracht door George Michielsens en Veronique Nicasi van toneelvereniging KDS uit Mol.

 

                

BOMPA VLIEGT

3 Juli 2016. Publieksprijs op het Cité Terrastheaterfestival te Reusel (NL) met de eenakter 'Bompa vliegt'. Ten tonele gebracht door George Michielsens en Veronique Nicasi van toneelvereniging KDS uit Mol.

 

ORGAANDONATIE

2016. Zaterdag 8 oktober. Marie Fierens van KDS Mol wint met de monoloog 'orgaandonatie' de Publieksprijs en Wisselbeker (Prijs van de vakjury) op het Monologenfestival georganiseerd door Téjater Frappant te Antwerpen.

 

 ONTSTEMD

2017. Dit project over geothermie ontving in  2017 van de "Koninklijke Vlaamse Academie voor Wetenschap en Kunst" de Jaarprijs Wetenschapscommunicatie. Deze prijs wordt gegeven aan vijftien Belgische wetenschappers of teams die er vorig jaar het best in slaagden om hun onderzoek naar het brede publiek te brengen.

 

                 

RENE EN VIVIANE

2017. De kortfilm 'René en Viviane' wordt uit de talrijke inzendingen samen met 24 andere nationale en internationale kortfilms geselecteerd en vertoond op het vermaarde internationale kortfilmfestival  'Leuven kort' te Leuven.

 

                 

MOL IN SCENE 2

2018. Het massaspektakel 'Mol in Scène II' wint de Molse Cultuurprijs 2018. 

 

               

DE PILLENKAST

2018. Theatergezelschap 'Foelz' uit Geel (Kempen) wint met 'De Pillenkast' de Cultuurprijs 2018 voor Amateurkunsten van de stad Geel.

 

                 

BIJ DE GYNAECOLOOG

2019. Winnaar, prijs van de jury, op het Cité Terrastheaterfestival in Reusel (Nl) op 07/07/2019 met de eenakter 'Bij de gynaecoloog' gebracht door George Michielsens en Veronique Nicasi van Toneelgezelschap KDS te Mol.

 

  • Black Facebook Icon